Activiteiten

Seksualiteit, intimiteit en het eigen lichaam

Graag nodig ik een groep vrouwen uit om vanuit liefde en onvoorwaardelijk in contact te treden. Een contact met het eigen lichaam, een contact met eigen verlangen, een contact met de verwondingen uit het verleden, een contact met elkaar om samen op zoek te gaan. Op zoek naar ons innerlijk verlangen, onze innerlijke kracht, ons innerlijke kind en mogelijks dat wat is verloren gegaan. Voor velen is het liefhebben van het eigen lichaam een opdracht in plaats van een gegeven. Anderen haten het gewoon, en verloren het contact met wat het lichaam allemaal kan en toelaat om elke dag te leven. Voor weer anderen is het onmogelijk om genot te beleven of de intimiteit van een knuffel toe te laten. En een grote groep vraagt zich steeds af: ‘Wat doe ik toch mis?’, ‘Is het echt zo moeilijk om mij graag te zien?’, ‘Ben ik echt te lelijk om van te houden?’

Ergens weten we wel dat dit niet waar is. Elk van ons is de moeite waard en is het waard om graag gezien te worden, en elk van ons voelt diep vanbinnen dat er iets niet klopt met de overtuigingen die al jaren in ons hoofd spoken. Op deze dag treed ik graag met jou in contact om in volle liefde te onderzoeken en te beleven hoe het anders kan.

Gedurende deze dag gaan we samen op weg in het doolhof van seksualiteit, intimiteit en de relatie tot ons eigen lichaam. Dit zal gebeuren aan de hand van woord, beweging, aanraking en meditatie.

Planning

7 April

9u30 tot 16u30

(concretere planning volgt)

Indien je twijfelt of het iets voor jou is, stuur me gerust een berichtje dan zoeken we het samen even uit.

Wil je me eerst nog wat meer leren kennen via een andere weg kijk dan even op mijn persoonlijke facebook-blog en het facebook evenement.

Prijs en inschrijving

Vroege vogel (voor 7/03): 100€
Na 7 maart: 125€

Inschrijving is pas bevestigd na betalling